Våra egna varumärken


För oss är det viktigt att erbjuda bra produkter till bra priser. Vi har därför valt att ta fram ett stort sortiment egna märkesvaror där vi själva kan vara med och styra produktens utseende och funktion. Vi har samlat dem under tre olika varumärken. Våra produkter finns att finna i såväl fackhandels- som dagligvarubutiker.


Dogman är idag ett välkänt varumärke för konsumenterna. Det bekräftas bland annat i de varumärkesundersökningar vi regelbundet gör. Under Dogman ryms framför allt snabbrörliga, lättillgängliga och prisvärda produkter för familjens alla husdjur. Vi delar in dem i ”ätbara” och ”icke ätbara” produkter. De ätbara är hundtugg, foder och belöningar, de icke ätbara är alla produkter som används i våra husdjurs vardag, som till exempel bäddar, koppel/halsband, leksaker, matskålar och vårdartiklar. Produkterna finna att köpa i både zoofackbutiker och dagligvarubutiker.

Under Dogman finns serierna:
HEAVENLY By Dogman – hundtugg som varar längre
Hundtugg av hög kvalitet och utmärkande design.
HARMONY By Dogman – spanmålsfritt hundfoder
Superpremium hundfoder till konkurrenskraftigt pris tillgängligt för alla.


 

Kennel Equip

Kennel Equip är tillbehör och utrustning för din hund och dig. Funktionella produkter i snygg design, framtagna för att ni tillsammans ska kunna njuta av aktiviteter i frihet och natur. Produkter som infriar dina förväntningar när kraven är höga. Med inspiration från norskt friluftsliv är de noggrant anpassade till vårt nordiska klimat och gjorda för att hålla länge, vara enkla att använda och bekväma för er båda. Kennel Equip säljs i välsorterade zoofackbutiker.

 

Redan 1867 grundades Jacson of Scandinavia som handskfabrik. Företaget blev mycket framgångsrikt. Med tiden flyttades fokus från handskar till shortchaps och leggings och sedan vidare till fler häst- och ryttarprodukter.
Idag är Jacson ett av Nordens ledande varumärken inom ridsporten och erbjuder ett prisvärt och populärt bassortiment kompletterat med trendanpassade säsongsprodukter. Varumärket Jacson säljs främst i hästfackbutiker.
 


 

AB Dogman

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel +46 (0)42 44 22 200
Email:info@dogman.se